om oss

DIGITAL MAKNADSFÖRING

Vi arbetar efter devisen att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vårt mål är att få våra kunder att synas i rätt miljö och kontext med rätt slags budskap. Som en digital marknadsföringsbyrå behöver man jobba aktivt med alla områden. Vårt fokus är främst mot video, sociala medier, analys, google ads, SEO, grafisk formgivning och foto. Digital marknadsföring ska vara enkelt!

Digital marknadsföring 2023 och framåt

Tänk er att få chansen att jobba ihop med roliga kunder och långsiktiga premisser?

Det är precis vad vi får göra varje dag och är en stor del att man kan hålla motivationen hög!

Vi har även tänkt fortsätta på inslagen väg och fortsätta växa i rätt takt. Om ni har en förfrågan om samarbete, vill komma och jobba hos oss eller bara vill prata?

Tveka inte utan hör av er!

tjänster

Vi hjälper er att synas rätt

Då vi arbetar inom alla områden inom marknadsföring kan vi objekt se över medievalen för att ge er bästa förutsättningar för er. Digitala mediebyråer fokuserar inte på en specifik marknadsföringskanal utan vad är bäst för kunden.

VIDEO

Reklamfilm

SEO

Optimering

HEMSIDOR

Mix & Match

FOTO

Porträtt

DESIGN

Grafisk profil

Social Media

Marknadsföring

CASE

Kika på några av våra senaste projekt

Vi är ett företag som vill jobba långsiktigt och över tid i alla samarbeten. Kika gärna igenom våra referenser för att inspireras och se vad vi kan göra ihop med er framöver.

SE FLER PROJEKT

PITEORTENS CHARK

Grafisk profil, foto, hemsida, marknadsföring

PITEÅ IF

Marknadsföring, foto

ERA REVISORER

Grafisk profil, hemsida, foto, företagsfilm

blogg

Läs våra senaste nyheter och artiklar

Här presenterar vi allt från nyheter internt, kundcase samt nytt och lärande för den stora massan inom framförallt digital marknadsföring.

LÄS FLER ARTIKLAR

Sommarjobbare

Sommarjobbare

Anställer du ungdomar som extra personal under sommarmånaderna? Som arbetsgivare ansvarar du för att dina anställda ska ha en trygg arbetsmiljö. Det är viktigt att du följer lagen och att du tänker på att unga personer kan behöva mycket handledning och stöttning. Ta...

NYTT KONTOR I ARVIDSJAUR

NYTT KONTOR I ARVIDSJAUR

ERA Revisorer växer, och vi kan nu stolt berätta att vi öppnar kontor i Arvidsjaur! På plats kommer vi att finnas med vår auktoriserade revisor Victor tillsammans med vår nya kollega Birgitta Holstein! Hon har en lång karriär som redovisningskonsult på orten bakom...

Tillfällig skattefrihet för förmån av laddel på arbetsplatsen

Tillfällig skattefrihet för förmån av laddel på arbetsplatsen

Normalt är förmån av fritt drivmedel skattepliktigt, men under perioden 1 juli 2023till och med den 30 juni 2026 kommer det vara skattefritt att ladda sin elbil och elcykel på arbetsplatsen.Detta gäller personbilar klass I, lätta lastbilar, motorcyklar, mopeder och...

Har du en ide som du vill förverkliga?

Vi arbetar inom hela spektret av digital marknadsföring. Några av de områden vi arbetar inom är videoproduktion, hemsidor, grafisk formgivning, sociala medier och sökmotoroptimering.

Adress

Storgatan 80, 941 36, Piteå

Telefon

070-935 50 59

Epost

hej@picknickmedia.se

Picknick Media

Tjänster

Webdesign

SEO Optimering

Sociala medier

Ad Management

Tjänster

foto

film & video

grafisk profil

marknadsföring

Kontakta oss

070-935 50 59

hej@picknickmedia.se

Storgatan 80, 94136, PITEÅ

© 2023 PICKNICK MEDIA

Privacy Policy

Terms Of Use