Hussein Mohammed ansluter från AFC Eskilstuna

av | mar 4, 2024 | PIF

Den nyss fyllda 22-åringen Hussein Mohammed med BK Häcken som moderklubb, ansluter från AFC Eskilstuna för att stärka upp det centrala mittfältet. Kontraktet är skrivet över två år.

– Det känns otroligt roligt att Hussein valt att komma till oss. Det är en spelare i helt rätt ålder, med egenskaper som passar oss perfekt, samt erfarenhet av spel högre upp. Han kommer tillföra väldigt mycket. Vi har under en längre tid jobbat hårt för att han ska komma till oss, så det känns kul att det blev av, säger sportchefen Johan Norberg.

Hussein stördes av en knäskada under vårsäsongen ifjol och gjorde under hösten sju framträdanden i Superettan. Tidigare har han utöver BK Häcken och AFC Eskilstuna även spelat i Qviding i Ettan Södra.

 – Hussein är en spelskicklig mittfältare som både är en bra bollvinnare samt besitter en fin uppspelsfot. Han kommer kunna tillföra både fysik och finess. Han är en oerhört ambitiös spelare som verkligen vill något med sin fotboll, avslutar Johan Norberg.

Senaste nyheterna

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

0 kommentarer