Michael Kargbo värvas in från Dalkurd

av | mar 4, 2024 | PIF

Yttern Michael Kargbo ansluter från Dalkurd och har skrivit på ett tvåårsavtal med PIF.

– Det känns såklart väldigt kul att Michael valt att komma till Piteå. Det är en spelare som i sina bästa stunder håller absolut högsta klass i serien. Han är en kreativ och explosiv spelare som kommer bidra till vår offensiv, säger sportchefen Johan Norberg.

Michael har en fin meritlista med bl.a. 15 matcher i Superettan med Gais samt två seriesegrar i Ettan hos GAIS och IFK Värnamo. De har totalt blivit 84 framträdanden i Ettan i sina klubbar samt 28 mål i dessa matcher.
– Michael är en teknisk spelare som är duktig på att ta sig fram offensivt och slå sin spelare. Han har dessutom erfarenhet från spel högre upp i seriesystemet, vilket kommer ge oss en dimension till i truppen, avslutar Johan Norberg.

Senaste nyheterna

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

0 kommentarer