Joshua Chatee ansluter från Bodens BK

av | mar 19, 2024 | PIF

Centrala mittfältaren Joshua Chatee blir nästa nyförvärv och ansluter från Bodens BK där han spelade ifjol. Totalt har det blivit 45 matcher och sex mål i Ettan under hans tid här.

– Josh är en spelare vi följt sedan han först kom till Sverige och vi är väldigt glada att han valt att fortsätta sin karriär hos oss. Han är en hårt arbetande mittfältare som är väldigt kreativ. Han kommer passa in väldigt bra i vårt sätt att spela fotboll, säger sportchefen Johan Norberg.

Engelsmannen Chatee fick sin skolning i Reading under sina ungdomsår och kom till Sverige 2016 då han spelade för Ånge och har blivit kvar här i Sverige sen dess och har lärt sig hantera det svenska språket. Han har även hunnit med en vända i den Nordirländska högstaligan.
– Josh är väldigt duktig på att transportera boll och vill alltid vara delaktig. Defensivt så är han väldigt smart och positionssäker, så han kommer kunna bidra båda vägar, säger Johan Norberg.

Sportchef räknar in 19 spelare under kontrakt men har någon plats kvar och avslöjar också att en del pusselbitar är klara.

– Vi är överens med en spelare som kommer presenteras imorgon och efter det söker vi ytterligare en central mittfältare och en ytterforward, avslutar Johan Norberg.

Senaste nyheterna

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

0 kommentarer