Marcus Fahlgren Hällström återvänder 

av | mar 19, 2024 | PIF

Marcus Fahlgren Hällström återvänder till PIF efter en säsong i IF Fram/Larvik och den norska tredjeligan. I den norska klubben blev det 23 matcher och tio mål. Marcus har tränat med laget under januari och har skrivit på ett tvåårskontrakt.

– Otroligt roligt att Macke väljer att komma hem. Han kommer ge oss mer tyngd och variation i vårt anfallsspel. Alla som brukar besöka LF Arena vet hur jobbig han är att möta och att han är skicklig på få in bollen i mål, säger sportchefen Johan Norberg.

Marcus med Storfors som moderklubb lämnade PIF efter säsongen 2022 då han gjorde 13 mål på 29 matcher. PIF lyckades inte under fjolåret fylla gapet efter Marcus mål och sportchef Norberg är därför väldigt glad över att få tillbaka honom hem.
– Macke ger oss fler offensiva alternativ och är en riktigt duktig boxspelare. Det var något som vi saknade ifjol, speciellt under våren. Att han dessutom är en lokal spelare som verkligen visat att han vill vara här, kommer stärka oss enormt, avslutar Johan Norberg.

Senaste nyheterna

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

0 kommentarer