Spelordningen är färdig

av | mar 19, 2024 | PIF

Spelschemat släpptes under tisdagen och första matchen på hemmaplan blir mot Assyriska under påskhelgen i slutet av mars. Bortapremiären blir spelas helgen därpå mot Karlberg. Inga datum och tider är ännu spikade utan dessa fastslås på spelordningsmötet tisdag 16/1.

De matcher som spelas av derbykaraktär blir i år mot Umeå, dessa matcher kommer mest troligt spelas på någon vardag. Även Örnsköldsvikslaget Friska Viljor som är nykomlingar kan komma att spelas på vardagar. Serien avslutas den 12 november hemma mot Hammarby TFF. 

– Nu jobbar vi på med spelordningen men tyvärr har vi stött på bekymmer då vi blivit lottade på bortaplan mot Karlstad under Piteå Summer Games. Det är svårt utifrån att våra herrlagsspelare lägger ner ca 20 timmar arbete under denna helg, vi jobbar på att hitta en lösning på denna match, säger marknadsansvarige Jens Hedström.

Senaste nyheterna

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

0 kommentarer