DEMO SKAPAD AV

Alkohol

Alkohol

Har du funderat någon gång på om du dricker för mycket? eller vet du redan om att drickandet har blivit ett problem för dig?

Vi vet att det händer för många av oss att alkoholen smyger sig in i våra liv och att det blir ett bekymmer. Alkoholen är lurig och vi vet att ingen vare sig önskar eller har planerat att få bekymmer med alkoholen. Vi vet också att sociala medier och i nyhetsflöden sprider ständig alkoholreklam och matar oss med att det normala är att alla ska dricka för att sätta glans på vår tillvaro.

Vi lever i en tid där alkohol finns på de flesta arenor vilket gör det svårt för oss att värja oss, och medför att det är lättar nu att få bekymmer med alkohol än för 20-30-år sedan.

Vi på NySikt riktar oss mot er som vet om att alkoholen har kommit att bli ett bekymmer som påverkar dig, dina relationer och ditt mående. Och till er som har börjat fundera om alkoholen håller på att bli ett bekymmer i ditt liv.

Vi finns här med lång erfarenhet av att arbetat med människor som har varierande grad av alkoholbekymmer. Vi erbjuder dig lösningsinriktade samtal med vår Beteendevetare. Att samtala om alkoholen är ett viktigt steg för att inte låta alkoholen ta över och för att du ska få ditt liv som du vill ha det, vi vet att förändring är möjlig.

Vi på NySikt erbjuder samtal i någon av våra lokaler i Umeå, Skellefteå, Piteå och i Luleå. Vi vet att ha bekymmer med alkoholen ofta är förknippat med skam och vi vet att livspusslet inte alltid är så enkelt att lägga därför vill vi underlätta för dig och även erbjuda samtal på nätet. Vi har självklart sekretess.

adress

Snipgränd 92
906 24 Umeå

Maila oss