DIN INDUSTRIPARTNER
SEDAN 1992

VÅRA PRODUKTER

Gummiduk & Mattor

Våra gummidukar & gummimattor är slitstarka, halksäkra och dekorativa. De finns i många olika varianter och mönster. Användningsområdena för en gummimatta är i huvudsak inom industrin, kontorsmiljöer och offentliga interiörer.

Lister & Profiler
Vi tar fram specialtillverkade gummilister och gummiprofiler efter kunds önskemål och behov. Genom vår långa erfarenhet av lösningar kan vi ge dig värdefulla råd kring vilken lösning vi anser kommer fungera bäst för ditt ändamål.
Vibrationsdämpare

Cylindriska vibrationsdämpare kan användas för dämpning av buller och vibrationer från stationära maskininstallationer, t.ex. fläktar, pumpar, elmotorer, transformatorer och kompressorer.

Slangar

Våra industrislangar är utmärkta att använda för att transportera media som vatten, luft, olja, bensin, livsmedel, ånga, ventilation, material, kemikalier och gas. Vi har också möjlighet att tillsammans med kunden ta fram slangar i andra material efter önskemål.

Kopplingar

Hos Aros hittar du alla tänkbara industrikopplingar i olika utföranden och för de flesta industrier och ändamål. Vi har även särskilt anpassade kopplingar för speciallösningar.

Kompensatorer

Gummikompensatorer är en användbar industrikomponent i många olika industrimiljöer då gummikompensatorer tar upp både rörelser, vibrationer och t.o.m. ljud och kan monteras i många olika system.

CASE – METSO SVERIGE

Då vi tidigare tillsammans med Metso har gjort gummibeklädnader till Volvo A25 dumpers så tar vi steget upp i nära samarbete så ska vi vara med och belägga upp till 75 tjockt fummi 65m3 falk. 

Metso använder sitt bultande system och vi använder ett utvecklat kardborresystem för beklädnaden. Detta system är gynnsamt då det dels reducerar vikt och förenklar installationen. 

Idag är kraven stora på miljö och beklädnaden tar ner ljudnivån och sparar på förslitningen av flaket. Leverans sker under tredje kvartalet 2021.