DEMO SKAPAD AV

Välkommen till

Vi erbjuder tillverkning av produkter gjorda av gummi, plast, polyuretan och amluminium, såväl som design, konstruktion och framtagning av prototyper och utfallsprov

”Vi har inga kunder, vi har partners”

Legoarbete

Aluminium

Vi har möjligheterna att kombinera maskinbearbetning och svetsning i högsta klassen. Små detaljer till stora konstruktioner.

Industrigummi

Vi är kända för att lösa problem åt våra partners. Lång erfarenhet med över 30 år i branchen och med tillförlitliga leverantörer.

Plast

Vi tillverkar formgjutna produkter i plast och polyuretan. Produkter som membran, mattor, slitskydd och packningar bland annat.

Polyuretan

Vi designar, utvecklar och tillverkar produkter i polyuretan. Vi hjälper dig från idé till leverans, användning av ett idealt konstruktionsmaterial

Tjänster

Utveckling & konstruktion

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sed finibus nisi, sed dictum eros.

Genomgångsbälgar

Quisque aliquet velit sit amet sem interdum faucibus. In feugiat aliquet mollis etiam tincidunt ligula.

Tågprodukter

Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet.

Övriga Produkter

Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet.

Vår historia

Ett företag med anor sedan mer än 30 år tillbaka som tidigare var Trelleborg Industrial Solutions enhet i Västerås. Genom att vara leverantör till svenska industrin under många år har Aros Industripartner byggt upp en stor kunskap inom industrigummi men även de senaste åren inom bearbetning av plast , polyuretan och aluminium. Nya produkter vi utvecklat de senaste åren mot bl.a. tåg och andra mass transit system där genomgångsbälgar, snowgaiters och övriga gummidetaljer gör oss till den första i Scandinavien att tillverka denna typ av tekniska lösningar.

Års erfaranhet

Slutförda projekt

Nöjda kunder

Tillverkning

Donec sollicitudin molestie malesuada. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Vi har lång erfarenhet av transportsystem

Aros Industripartner har lång erfarenhet av installationer och service för dina transportsystem  såsom gummiband, elevatorband, plastband, PVC-band, plastmodulband, plast- och stålkedjor, styrrullar, elevatorer och mycket mer som du behöver för ett komplett transportsystem.

Vi jobbar med världsledande leverantörer såsom Continental Contitech, Forbo Siegling m.fl. och Aros Industripartner kan alltid garantera högsta kvalitet på våra produkter.

Hör gärna av dig till oss för mer information om vårt kompletta utbud, montage och de servicetjänster vi erbjuder för att säkerställa din produktion.

Artiklar

Referenser

”Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet.”

Juanita Moran

Booking Tunes

”Nisl massa, ultrices vitae ornare sit amet, ultricies eget orci. Sed vitae nulla et justo pellentesque congue nec eu risus.”

Saif Guerra

Linked Rider

”Ac feugiat ante. Donec ultricies lobortis eros, nec auctor nisl semper ultricies. Aliquam sodales nulla dolor.”

Kason Espinosa

Pix Angels

Hållbarhet

Aros arbetar proaktivt med minskning av CO2-utsläpp och för att öka förnybar energi i vår produktion. Även för att minska CO2-utsläppen vid brytning av nya råvaror proaktivt arbete för introduktion att använda mer återvunnet material i stål, aluminium och plast men även andra råvaror.

Exakt förfrågningsinformation från vår underleverantörsbas för hållbarhetsinformation och data, i proaktiv dialog med våra kunder peka ut möjligheter och trådar för att tillsammans införa återvunnet råmaterial i våra produkter från vår tillverkning.

Vår kunskap och erfarenhet ger dig trygghet 

Kontakta oss

Kontakt

Telefon: 021-150730
Fax: 021-150749

Adress

Aros Industripartner AB
Lågspänningsgatan 8A Tunbytorp
721 37 Västerås

Email