OM OSS      MENY     KALAS     BUTIK     KONTAKT

VÄLKOMMEN TILL STANS STÖRSTA VARDAGSRUM

SPELA, FIKA & UMGÅS

SPELA TV-SPEL

Vi har allt från den senaste VR upplevelsen till gamla hederliga retrokonsoller för nostalgikern. Det finns även ett stort utbud av bräd-, kort- och sällskapsspel att låna för betalande gäster. 

grillade mackor

Vi har en stor variation av kall och varm mat att äta. Perfekt att fylla på energinivåerna så att man orkar några spela några nivåer till. Varma och kalla drycker finns också tillgängligt för alla smaker. 

Chilla

Njut av en varm kopp kaffe eller något svalkande. Vi har gott om plats nere på vårt café. Ta med dig ett eget sällskapsspel eller rollspel och kom in i värmen. Eller varför inte spela biljard?

MENY

BUTIK

Ni hittar vår butik i Gallerian på Storgatan. Här hittar du spel, pussel, brädspel, kortspel, tvspel, muggar, merch, kläder och allt möjligt kul. Glöm inte att vi säljer våra egna presentkort här för den perfekta gåvan. Vi tar även emot Pite Presentkort som betalningsalternativ.

BARNKALAS

Boka erat barnkalas hos oss. För 100 kr/barn får ni två timmars spelande på allt från nytt till gammalt. Ni får en extra personal för just erat gäng. Vi har gott om fika så alla kan handla just det dom vill ha. Vad väntar ni på?

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Hur funkar det att spela hos er?

Du betalar per halvtimme och handkontroll du spelar tv-spel. Det går bra att pausa din speltid för att fika något. Brädspel är gratis att låna om man köper något att äta eller dricka. 

Vad har ni för åldersgränser?

Vi följer de åldersrekommendationer som finns på spelen i den mån det är möjligt. Kommer minderåriga utan vuxens sällskap utgår vi från att dom har fått tillstånd att vara hos oss och spela det dom vill. Energidrycker säljer vi bara till dom som är över 18 år. 

Ännu en fråga

med ännu ett svar

Ännu en fråga

med ännu ett svar

KOMMANDE EVENEMANG

MAGIC

Prerelease för ett kommande Magic-set. Formatet är sealed. Kostnad för att delta är 360:-, i prispotten finns det boosters baserat på antalet deltagare. Turneringsformen är swiss.

LÖRDAG
10.00-16.00

Warhammer

Turnering i Age of Sigmar. 2000-pts. 4 rundor spel med paus efter runda 2. Inget krav på målade figurer. Mer information finns att läsa på vår Facebook sida. 

LÖRDAG
12.00-20.00

MAGIC

Prerelease för ett kommande Magic-set. Formatet är sealed. Kostnad för att delta är 360:-, i prispotten finns det boosters baserat på antalet deltagare. Turneringsformen är swiss.

SÖNDAG
10.00-16.00

SENASTE NYTT

Magi på hyllan

Nu har vi fyllt på hela vårt sortiment av Magic och tillbehör. Köp displayer, booster, boxar, sleeves, pärmar eller varför inte testa någon av de nya Commander-lekarna?

Lånespel

Visste du att man kan låna spel av oss på Café på Bit? Vi har massor av nya brädspel och gamla klassiker i vår hylla. Det finns inget som klår en kopp varmt kaffe och möjligheten att rulla lite tärning i samma veva.

Nyöppning!

Nästan 1 år efter branden är vi nu tillbaka. Kom och umgås med oss i stans största vardagsrum. Njut av vårt goda kaffe. Testa de senaste spelen med dina vänner eller testa lite biljard. Det finns något för alla.