MEKANIKER

Effektiva lösningar för tung industri – Vi är din styrka

Om oss

Kraften bakom din industri – Vi skapar möjligheter

Mekado grundades 2015 med en vision om att bli en ledande industripartner och serviceföretag för den tunga industrin. Genom åren har vi etablerat oss som en pålitlig aktör som våra kunder kan lita på i en ständigt föränderlig och krävande industriell miljö. Vår historia präglas av hårt arbete, passion och en stark vilja att ligga i framkant av teknik och innovation.

Med rötterna i det svenska industriella landskapet har vi byggt upp en solid erfarenhet och kunskap om olika industrier och deras specifika behov. Vår expertis spänner över en rad sektorer, inklusive stål, energi, papper och massa, samt tungt maskineri och verktyg. Detta har gett oss möjlighet att utveckla och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar våra kunders unika krav.

Från vårt första uppdrag att erbjuda teknisk support till lokala industriella företag, har Mekado vuxit och expanderat internationellt med ett ständigt växande nätverk av kunder och partners. Vi är stolta över att ha varit en del av många framgångsrika projekt och att ha hjälpt företag att övervinna utmaningar, effektivisera sina processer och nå nya höjder.

Vår långa och framgångsrika historia är resultatet av vårt engagemang för att alltid sätta kunden i fokus, vår strävan efter ständig förbättring och vårt mål att skapa långsiktiga relationer. Vi är övertygade om att vår erfarenhet, expertis och värderingar kommer att fortsätta att göra Mekado till en betrodd partner för den tunga industrin, nu och i framtiden.

Varför ska ni välja oss?

Expertis och erfarenhet

Med flera års erfarenhet inom den tunga industrin har vi samlat på oss en unik kunskap som gör oss till experter på att lösa komplexa problem och erbjuda skräddarsydda lösningar.

Innovativa lösningar

Vi tror på kraften av innovation och ständig förbättring. Vår kompetenta personal arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra våra processer, metoder och teknologier för att kunna erbjuda dig de mest avancerade och kostnadseffektiva lösningarna.

Kvalitet och pålitlighet

Mekado värnar om att leverera högkvalitativa produkter och tjänster. Vi har stränga kvalitetskontroller och följer internationella standarder för att säkerställa att vi möter dina förväntningar och bidrar till en hållbar industri.

Flexibilitet och anpassningsförmåga

Vi vet att varje företag och industri är unik, och därför anpassar vi oss efter dina behov. Vi är snabba på att reagera och fokuserade på att erbjuda lösningar som passar just ditt företag.

Långsiktiga partnerskap

Hos Mekado är vi engagerade i att bygga starka och långvariga relationer med våra kunder. Vi ser oss som en del av ditt team och arbetar tillsammans för att uppnå gemensamma mål och framgång.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor amet consec tetur adipiscing elit tempor incididunt labore dolor. Lorem ipsum dolor amet consec tetur adipiscing elit tempor incididunt labore dolor.

Kontakta oss idag och låt oss tillsammans skapa framtidens industri!

Tjänster

Sammansmältning av Expertis

Mekado erbjuder en rad tjänster inom den tunga industrin, inklusive teknisk support, underhåll och reparation, projektledning samt konsulttjänster. Vår målsättning är att erbjuda en helhetslösning som täcker alla aspekter av ditt företags behov.

Teknisk support

Vi på Mekado erbjuder teknisk support av högsta kvalitet för att säkerställa att dina maskiner och utrustningar fungerar optimalt. 

Underhåll och reparation

Mekado erbjuder underhålls- och reparationstjänster för att förlänga livslängden på dina maskiner och utrustningar.

Projektledning

Med vår expertis inom projektledning och konsulttjänster hjälper vi dig att planera och genomföra dina industriprojekt.

Jobba hos oss

Bli en del av Mekado-familjen och upplev en arbetsplats där du kan göra skillnad, utvecklas och trivas!

Att arbeta hos Mekado innebär att bli en del av ett företag som värnar om sina medarbetare och erbjuder utmärkta möjligheter för personlig och professionell utveckling. Vi är stolta över att ha en företagskultur som präglas av samarbete, engagemang och innovation. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill bli en del av en spännande och framgångsrik verksamhet inom den tunga industrin, är Mekado rätt plats för dig.

Karriärutveckling: Vi tror på att investera i våra medarbetares framtid och erbjuder därför omfattande möjligheter för yrkesutbildning och kompetensutveckling. Hos oss får du chansen att växa i din roll, ta ansvar och bidra till företagets framgång.

Stödjande arbetsmiljö: Mekado värdesätter en arbetsmiljö där alla känner sig välkomna, respekterade och uppskattade. Vi prioriterar kommunikation och samarbete, vilket skapar en stark teamkänsla och ger dig möjlighet att arbeta med och lära av kollegor med varierande erfarenheter och bakgrunder.

Balans mellan arbete och fritid: Vi förstår vikten av att ha en sund balans mellan arbete och fritid för att uppnå en hållbar arbetslivskvalitet. Därför erbjuder Mekado flexibla arbetstider och stöd för att säkerställa att du kan nå dina personliga och professionella mål utan att kompromissa med ditt välbefinnande.

Avslutade projekt

Nöjda partners

Lorem ipsum

Artiklar

Nyheter och projekt

Din titel går här

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Din titel går här

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Din titel går här

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kontakta oss

Adress
Gatunamn 99, Ort, Sverige 

Telefon
0911 – 000 000

Epost
info@adress.se