BLÄSTER & INDUSTRILACK

Vi utför blästring, industrilackering, kompositbeläggning och nu även pulverlackering.

SERVICE

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa och pålitliga tjänster inom blästring och industrilackering. Med många års erfarenhet inom branschen har vi skapat ett starkt och pålitligt rykte som gör oss till ditt bästa val när det gäller att förverkliga dina projekt.

Erfarenhet och kompetens

Vårt team består av erfarna och kvalificerade experter som är specialiserade inom blästring och industrilackering.

Snabb och effektiv service

Vi är stolta över att erbjuda snabb och effektiv service utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete.

TJÄNSTER

VAD VI KAN ERBJUDA

Blästring

Processen avlägsnar rost, färg, smuts och orenheter från ytan och skapar en jämn och ren bas för efterföljande behandlingar, som lackering eller målning.

Industrilackering

Industrilackering är en process där ett skyddande och dekorativt skikt av färg eller lack appliceras på industriella komponenter och strukturer. Industrilackering kan utföras med olika tekniker.

Pulverlackering

Pulverlackering är en typ av ytbehandling där ett fritt flytande, pulverformigt material appliceras på en yta och sedan härdas under värme. Det resulterar i en jämn och slitstark yta.

GALLERI

TA EN NÄRMARE TITT

OM OSS

VÅR HISTORIA

Sedan vårt företags första dagar har vi varit engagerade i att erbjuda högkvalitativa och professionella tjänster inom blästring och industrilackering. Vår resa började med en vision om att bli ledande inom branschen genom att kombinera teknisk expertis, engagemang för kundnöjdhet och en stark arbetskultur.

Genom åren har vi växt och utvecklats för att möta våra kunders krav och förändringar inom branschen. Vi har investerat i den senaste tekniken och utbildat vårt team för att kunna erbjuda den bästa servicen. Vår erfarenhet och kompetens har hjälpt oss att bygga långvariga relationer med våra kunder, samarbetspartners och leverantörer.

Idag är Bläster & Industrilackering ett välrenommerat företag som fortsätter att sätta standarden för branschen. Vi är stolta över att vara en pålitlig partner för våra kunder, och vi arbetar ständigt för att förbättra och utveckla våra tjänster. Vi är dedikerade till att leverera överlägsen kvalitet, miljövänliga lösningar och en utmärkt kundupplevelse.

Vi ser fram emot att vara en del av din framgång och arbeta tillsammans för att förverkliga dina projekt. Välkommen till Bläster & Industrilackering – där kvalitet, erfarenhet och kundnöjdhet är våra främsta prioriteringar.

KONTAKT

HÖR AV DIG

  TELEFON

  Anton 070-611 82 06
  Mattias 070-269 63 05

  Adress

  Hammarvägen 5, 943 36, Öjebyn
  Betongvägen 34, 973 45, Luleå