Tjänster

Vi erbjuder en trygg helhetslösning inom revision och redovisning

Om oss

Vi ligger i framkant i den digitala utvecklingen och vill vara en attraktiv arbetsplats

Nyheter

Läs vad som händer hos oss och vad som är det senaste nytt inom branschen

Välkommen till vår ERA Revisorer, en ledande aktör inom revision och redovisningstjänster. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder professionell hjälp och rådgivning inom en rad olika ekonomiska områden. Med vår erfarenhet och kompetens kan vi erbjuda dig en skräddarsydd lösning som passar just dina behov, oavsett om du är en småföretagare, medelstor verksamhet eller en stor organisation. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att nå sina affärsmål genom att erbjuda kvalitativa tjänster och skapa långsiktiga relationer baserade på förtroende och tillit.

VÅRA TJÄNSTER

REVISION

Våra revisorer genomför oberoende revision genom att granska samt bedöma företags årsredovisning, bokföring och förvaltning

REDOVISNING

Vi kan erbjuda ett stort utbud av tjänster inom redovisning och administration. Du väljer själv hur du vill vi ska hjälpa dig.

RÅDGIVNING

Vår målsättning är att vara en rådgivare i alla slags ekonomiska frågor, det finns inga frågor som är för stora eller för små, utan vi vill bara med och utveckla ditt företag

SKATT & DEKLARATION

Vi kan hjälpa till att upprätta deklarationer för moms, arbetsgivaravgifter och avdragen skatt och stämma av skattekontot så att rätt belopp finns tillgängligt. 

VARFÖR VÄLJA OSS?

Välj oss som din partner inom revision och redovisning och låt vårt engagemang och erfarenhet hjälpa dig att driva ditt företag framåt.

R

Erfarenhet och kompetens

Våra kvalificerade medarbetare är experter på att hantera komplexa ekonomiska frågor och att navigera genom skiftande regelverk. Genom att välja oss kan du vara trygg med att din verksamhet får den bästa möjliga rådgivningen och stödet när det gäller ekonomihantering.

R

Personligt och skräddarsytt

Vi förstår att varje företag är unikt och att behoven inom redovisning och bokföring kan variera. Därför lägger vi stor vikt vid att förstå din verksamhets specifika förutsättningar och mål. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag, oavsett om du är en småföretagare eller driver en större organisation. 

R

Effektiva och moderna

Vi är ständigt uppdaterade om de senaste teknologiska lösningarna och verktygen inom redovisning och bokföring. Våra moderna verktyg hjälper dig att få bättre överblick över dina finansiella processer, vilket gör det enklare för dig att fatta välgrundade affärsbeslut.

VI ÄR DIN EKONOMISKA PARTNER I NORRBOTTEN

Det viktigaste för oss är att du som kund får ett personligt och professionellt bemötande, och att vi kan hjälpa dig att förvalta och utveckla ditt företag.

OM OSS

En modern och dynamisk revisionsbyrå som erbjuder kvalitativa tjänster inom revision, redovisning och ekonomisk rådgivning. Vi är stolta över att vara en betrodd partner för företag i alla storlekar och branscher, där vi fokuserar på att skapa långsiktiga relationer och hjälpa våra kunder att nå sina affärsmål.

På ERA Revisorer har vi samlat ett team av erfarna och engagerade specialister som alltid strävar efter att förstå dina unika behov och erbjuda skräddarsydda lösningar. Genom att kombinera vår expertis med de senaste teknologierna och digitala verktygen är vi väl rustade för att hjälpa dig att navigera genom dagens snabbt föränderliga affärsvärld.

Vi på ERA Revisorer värdesätter både professionalism och en personlig touch i våra kundrelationer. Vår inställning präglas av att vara lyhörda, pålitliga och tillgängliga för att säkerställa att ditt företag får bästa möjliga stöd när det gäller ekonomihantering.

Välj ERA Revisorer som din partner för att säkerställa en framgångsrik och hållbar ekonomi för ditt företag. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig och bli en del av din framgångshistoria.

Års erfarenhet

Medarbetare

Nöjda kunder

ARTIKLAR & NYHETER

Avdrag i deklarationen

Årets deklarationer har kommit. Finns det möjligen avdrag där ute som du behöver känna till? 

Kundcase - WM Golv

Att WM Golv blev kund hos ERA handlade i slutändan om att det blev en bra matchning.

När företaget växer

Vad händer om företaget går bra? Finns det något som du som företagare behöver ha koll på?

REFERENSER

PERSSONS ENTREPRENAD

Det började redan 2007 när Dennis Persson bestämde sig för att han ville prova på att starta eget. Han startade en enskild firma och testade sig fram i branschen.

2011 hade den enskilda firman blivit ett aktiebolag och bolaget började rikta in sig mot en verksamhet inom järnväg med spårgrävmaskiner. Det visade sig bli en lyckad satsning. Bolaget har gått från Dennis själv och någon enstaka anställd till att nu sysselsätta 15 personer och lika många maskiner under lågsäsong. Betydligt fler under högsäsong.

VI ÄR ERA REVISORER

Andreas Olofsson
Kontorschef / Delägare
Auktoriserad redovisningskonsult
Tel: 0911 – 23 21 15
Mobil: 073 – 072 67 70

Victor Wiklund
Auktoriserad revisor / Ägare

Tel: 0911 – 23 21 12
Mobil: 073 – 073 57 67

Joachim Olofsson
Redovisningskonsult / Delägare
/ IT-samordnare
Tel: 0911 – 23 21 14
Mobil: 073 – 058 72 65

ERA REVISORER FINNS PÅ
FLERA ORTER I NORRBOTTEN

VÄLJ DET KONTOR SOM PASSAR DIG