Hemsida – Fast

Home / Fast

FAST

Vad ingår om jag väljer att ta hjälp av Picknick 

Vad är responsiv design?

Responsiv design handlar om att skapa webbsidor som automatiskt anpassar sig och ser bra ut på alla olika typer av enheter, som till exempel datorer, smartphones och surfplattor. Istället för att ha olika versioner av en webbplats för varje enhet, skapar responsiv design en enda flexibel layout som anpassar sig efter skärmstorleken och ger en bra användarupplevelse oavsett vilken enhet besökaren använder. På så sätt kan besökarna enkelt navigera på webbplatsen och få tillgång till all information utan problem, vilket gör det bekvämt och trevligt att använda.

Vad är grundläggande SEO?

Grundläggande SEO står för ”Search Engine Optimization” på engelska, och det handlar om att göra din webbplats så synlig som möjligt för sökmotorer som Google. När din webbplats är SEO-optimerad, blir den lättare att hitta när folk söker efter saker relaterade till ditt företag eller ämnen du skriver om. Det inkluderar att använda rätt nyckelord och fraser som människor ofta söker efter, att ha en välstrukturerad webbplats med tydliga rubriker och meta-beskrivningar, och att ha snabba laddningstider och mobilvänlig design. Genom att förbättra din SEO kan du öka chanserna att din webbplats rankas högre i sökresultaten och locka fler besökare.

Vad är integrerad kontaktformulär?

Ett integrerat kontaktformulär är ett praktiskt verktyg på din webbplats som gör det enkelt för besökare att komma i kontakt med dig eller ditt företag. Istället för att behöva kopiera din e-postadress eller ringa dig direkt, kan besökare fylla i formuläret med sina frågor eller meddelanden och skicka det direkt till dig genom webbplatsen. Det är smidigt både för dig och för besökarna eftersom det minskar risken för att någon missar ett meddelande eller att det hamnar i skräpposten. Med ett integrerat kontaktformulär kan du enkelt samla in viktig information från besökare och svara på deras förfrågningar på ett snabbt och effektivt sätt.

Vad är sociala medier-integration?

Sociala medier-integration innebär att koppla samman din webbplats med dina olika sociala medier-plattformar, som till exempel Facebook, Instagram och Twitter. Genom att integrera sociala medier på din webbplats kan besökare enkelt dela ditt innehåll på sina egna sociala medier-sidor, vilket kan öka spridningen och räckvidden av ditt varumärke. Dessutom kan du visa dina senaste inlägg eller bilder från dina sociala medier-konton direkt på din webbplats, vilket gör det enkelt för besökare att följa och engagera sig med dig på sociala medier. På så sätt kan du bygga en starkare närvaro på sociala medier och locka fler följare och potentiella kunder.

Vad är Google Maps-integration?

Google Maps-integration innebär att infoga en interaktiv karta från Google Maps på din webbplats. Genom att integrera Google Maps kan du visa din företagsplats eller andra platser av intresse direkt på din webbplats, vilket gör det enklare för besökare att hitta dig eller ditt företag. Besökare kan enkelt zooma in och ut på kartan, få vägbeskrivningar från sin nuvarande plats till din, och utforska området runt din verksamhet. Detta är särskilt användbart för företag som har en fysisk plats, som butiker, restauranger eller kontor, eftersom det hjälper besökare att hitta till dem utan problem.

Eget innehåll

För att skapa en hemsida som verkligen speglar din verksamhet och lockar rätt målgrupp behöver vi din hjälp! Ditt företag är unikt, och för att återspegla det behöver vi texter och bilder som är specifika för din verksamhet. Vi kan skapa den visuella ramen och strukturen, men för att ge din webbplats den personliga touchen behöver vi innehåll direkt från dig.