VÄLKOMMEN TILL

GLÄNTAN
STRAND

Om Gläntan

Gläntan är Pitebornas eget smultronställe

Det är en härlig lång strand med finkornig sand och långgrunt bad, under de kalla årstiderna ett mål för en vinterpromenad och att njuta av strandvyerna. Här hittar du eldstäder, ved, sittbänkar och bord. Stranden är lättillgänglig för den med begränsad rörlighet tack vare rejäla spänger/ramper och den som är rullstolsburen tar sig hela vägen fram till den rejäla eldstaden. Vid eldstaden finns även informationskyltar om naturreservatet och Piteås skärgård.

GLÄNTAN STRAND

En anläggning för event

Hämta inspiration och idéer vid havet. Hos oss kan du anordna konferens, födelsedagar, konerter, bröllop, seminarier eller om du bara behöver en tillfällig lokal. Hör av dig med din idé!

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA

Bröllop

Anordna eran bröllopsfest hos oss

Födelsedagen

Bjud dina vänner på tårta och strandhäng

Fest

Sjung, dansa och ha kul hela natten lång

Konferens

Låt er inspereras av havet och naturen

På Gläntan badar Pites lokalbefolkning

Stranden är också trevligare då det inte är några stenar i sanden. Den är tillräckligt stor så att det alltid är lätt att få en bra plats, även under högsäsong. Barnfamiljer brukar hålla till nära vattnet till vänster mot hamnen. Det är väldigt långgrunt. Dupet går i vågor, vilket är fördel för barn då det går bra att bada i de första ’djupen’ utan risk att råka gå ut på djupare vatten.

Alexander Berglund

Fantastisk bröllopsfest på Gläntan Strand

Vi hade vår bröllopsfest på Gläntan Strand och det var en dröm! Miljön var helt underbar med en fantastisk utsikt över vattnet. Personalen var mycket hjälpsam och professionell, och maten var utsökt. Vi rekommenderar varmt Gläntan Strand för alla speciella tillfällen.

Ida Anderson

Tjänster

Vad vi erbjuder

Gläntan Strand är en mångsidig anläggning perfekt för alla typer av event. Vi erbjuder förstklassiga lokaler för konferenser, födelsedagar, konserter, bröllop, seminarier och mycket mer. Med en naturskön miljö och professionell service, garanterar vi att ditt event blir en minnesvärd upplevelse.

Bröllop

Gläntan Strand erbjuder en magisk plats för ert drömbröllop. Med en fantastisk utsikt över vattnet och en romantisk miljö, är vår anläggning den perfekta platsen för att säga ”ja”. Vi hjälper er att planera allt från ceremonin till festen, och ser till att varje detalj är precis som ni önskar.

Festlokal

Oavsett om det är en födelsedagsfest, jubileum eller annan festlighet, erbjuder Gläntan Strand den perfekta festlokalen. Vår flexibla och rymliga lokal kan anpassas för både stora och små sällskap. Med modern teknik, stilfull inredning och en professionell personal som står redo att hjälpa till, ser vi till att din fest blir en succé.

Quiz-kvällar

För de som älskar en utmaning och en trevlig kväll ute, anordnar vi regelbundna Quiz-kvällar. Samla dina vänner och tävla i en spännande och rolig quiz i vår mysiga pubmiljö. Våra quizkvällar är perfekt för teambuilding eller bara en kul kväll med vänner. Med ett brett urval av drycker och snacks, garanterar vi en kväll fylld med skratt, utmaningar och gemenskap.

Gläntan Strand

Haraholmsvägen 354, Piteå