DEMO SKAPAD AV

Konsultkraft i Norr

Din partner inom teknik, innovation & utveckling

Optimera ditt företag idag!

Behöver du min hjälp eller vill du veta mer om vad jag kan bistå med? Hör av dig!

Jag heter Mikael Nordvall och har jobbat med framförallt kylsystem och automation i snart 20 års tid. Min resa började vid ett lokalt företag där jag ansvarade för projektledning, praktisk installation och optimering av kylanläggningar i allt från matvarubutiker till svenska ambassaden i Tokyo och New Dehli.

Efter den lokala kylfirman jobbade jag för teknik- och elektronikkoncernerna Caverion och Schnider Elcetric i olika perioder och roller. Bland annat som Automationsingenjör. Min praktiska yrkeserfarenhet i kombination med mitt tekniska kunnande har ofta placerat mig i rollen som samordnare mellan olika kompetenser i stora projekt.

Den kunskap och erfarenhet jag skaffat mig genom åren delar jag nu med mig av till kunder och uppdragsgivare i rollen som Tekniksamordningskonsult.

Vår vision

Verksamhet byggd
efter dina behov

Konsultkraft i Norr är ett Piteå-baserat bolag inom teknisk projektledning och installationssamordning. Mer konkret hjälper vi våra kunder att koordinera människor, teknik och kompetens vid exempelvis nybyggnationer eller insatser för energieffektivisering.

Våra medarbetare har en betydande erfarenhet av både praktiskt och strategiskt arbete inom främst el, värme och kyla. Kunskap vi gärna förmedlar med engagemang och affärsnytta till kunder och samarbetspartners.

Vi erbjuder

  • Installationssamordnare vid nybyggnation och renoveringar
  • Energi- och teknikoptimering av fastigheter och anläggningar
  • Stöd vid tekniskt komplexa anbud och upphandlingar
  • Teknisk systemutvecklare (TSU)

Behöver du hjälp idag eller vill du etablera kontakt för framtida behov? Ring, maila eller kom förbi på kaffe.

Våra expertisområden

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Projektstöd

Platschef

Helthet i projekt

Administration

Juridik

Installationssamordning

Teknisk kompetens

Vi kan komplettera ert team med ledande roller och projektstöd, men också djupa tekniska specialistkunskaper såsom juridik, projektstöd och installationssamordning med mera.

Vi har stor erfarenhet av komplexa industriprojekt såsom investeringsprojekt, ombyggnads- och uppgraderingsprojekt. Vi kan vara med redan från koncept- och idéstadiet för att få fram kostnadseffektiva lösningar på en helhetsnivå.

REFERENSER

Hör av dig!

Hammarvägen 11, 943 36 Öjebyn
+46 70 269 36 99
info@konsultkraft.com