Kommer snart

NYTT

ALBUM

Text med info om nya singeln, plattan eller annat relevant

Musiken har alltid stått i centrum av Micke Holms liv på ett eller annat sätt, men det var först under våren 2019 som en större publik fick lära känna honom.

Om Micke

 

Micke kommer från en uppväxt där det spelades en hel del musik hemma – allt från Elvis Presley och Jerry Lee Lewis till dansband. Han satt ofta i vardagsrummet på Åsgatan i Piteå med hörlurarna inkopplade i stereon och sjöng med till låtarna som fanns i föräldrarnas skivsamling.

Mickes fokus var dock tidigt på ishockeyn och fotbollen, och det var egentligen först 1994 när fabriken som Micke hade jobbat på sedan studenten varslade personal som en kurs i musik dök upp som en alternativ sysselsättning. Med kepsen neddragen över ansiktet och sittandes på en pall sjöng han Stevie Wonders ”You Are The Sunshine Of My Life” så att klasskompisarna sprang ut i korridoren och bad alla komma in och lyssna – ”Han sjunger lika bra som Stevie!”.

Efter kursen fick Micke lite blodad tand och han var med och bildade ett coverband – The Pubvälters. Året efter startades Storstryk – en kvartett med fokus på stämsång och akustiskt sound. Bandet är fortfarande aktiva och firade 20 års-jubileum 2018. Förutom Storstryk så har många andra musikaliska projekt avlöst varandra under åren vid sidan av jobbet.

Under hösten 2018 fick Micke ett samtal från TV-produktionen Talang. Resten är historia och nu väntar projekt som han endast kunde drömma om när han under 30 år sjöng i bilen till och från pappersbruket!

I have said it before and I say it again – a star is born!

– LaGaylia Fraizer

Oh my god! Du är FÖR bra.

– Bianca Ingrosso

Kontakta Micke

Om du vill boka Micke eller har andra förfrågningar, fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast.

    ”Det här är världsklass! Var har du varit nånstans? Rösten, känslan – allt det där! Det är löjligt!”

    – Alexander Bard