DIGITAL MARKNADSFÖRING

ALLA KAN SYNAS, VI HJÄLPER DIG ATT SYNAS RÄTT

Vi arbetar efter devisen att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vårt mål är att få våra kunder att synas i rätt miljö och kontext med rätt slags budskap. 

Som en digital marknadsföringsbyrå behöver man jobba aktivt med alla områden. Vårt fokus är främst mot video, foto, sociala medier, analys, google ads, SEO, grafisk design och hemsidor. Digital marknadsföring ska vara enkelt!

SEO

Sökmotoroptimering är ett bra sätt för företag att synas bättre i sökmotorer, tex Google. Alltså, när någon söker på ditt företag eller på tjänster du erbjuder så är det bra att hamna så högt upp som möjligt bland sökresultaten.

HEMSIDOR

Fördelar med att ha en hemsida idag är många. Era potentiella kunder, medarbetare och samarbetspartners söker idag regelbundet på webben efter tips, råd och recensioner. En responsiv hemsida ökar möjligheterna att synas. 

SOCIALA MEDIER

I dagens nutid använder nästan varje svensk sociala medier vid något tillfälle. Vi hjälper företag, organisationer och föreningar med att fylla deras flöde för att skapa intressant innehåll och material för deras målgrupp.

VIDEO

Att veta varför du skapar innehåll, vem du skapar det för och vad du vill att det ska uppnå är viktigt. Vi vet att väl genomtänkta kampanjer ger bättre resultat.  Vi jobbar ofta mot sociala medier eller på kunders hemsidor. 

FOTO

 För att slå igenom bruset krävs därför kvalité och ett genomtänkt bildmaterial. Företag som lyckas fånga sina läsare behöver personliga foton för att fånga positiv uppmärksamhet. Text i all ära, men ett bra bildmaterial är det som krävs.

Se våra andra tjänster

VÅRA SENASTE KUNDCASE

VANA MÅLERI

GRAFISK PROFIL / HEMSIDA  / FOTO / SOCIALA MEDIER

KOMPETENSVY

HEMSIDA  / FOTO

TELL SVERIGE

HEMSIDA  / FOTO / VIDEO

PITEORTENS CHARK

GRAFISK PROFIL / HEMSIDA  / SEO / SOCIALA MEDIER

VI ÄR PICKNICK

John Wikstén

Digital Strateg / Marknadsförare

070-935 50 59
john@picknickmedia.se

Daniel Melhag

Marita Rönnlund

SoMe Ansvarig / Fotograf

070-000 00 00
marita@picknickmedia.se

Vår historia

Vi som startat upp Picknick Media är Daniel Melhag och John Wikstén. Bolaget är grundat så sent som februari 2020 då vi bestämde oss för att satsa på vårt egna bolag inom digitalt innehåll mot marknadsföring. Då vi arbetar inom alla områden inom marknadsföring kan vi objekt se över medievalen för att ge er bästa förutsättningar för er. Digitala mediebyråer fokuserar inte på en specifik marknadsföringskanal utan vad är bäst för kunden. Strategin går ut på nå sin målgrupp på ett optimalt samt kostnadseffektivt sätt.

Kontakta oss