Nyhet

Daniel Joseph John Mot lånas ut

Forwarden Daniel Joseph John Mot lånas ut under säsongen till Munksund/Skuthamns SK som är nykomling i division 3. Daniel har debuterat i MSSK-tröjan i en träningsmatch där han gjorde två mål. - Vi ser att behovet för Daniel att spela seniorfotboll på högre nivå än...

Spelordningen är färdig

Spelschemat släpptes under tisdagen och första matchen på hemmaplan blir mot Assyriska under påskhelgen i slutet av mars. Bortapremiären blir spelas helgen därpå mot Karlberg. Inga datum och tider är ännu spikade utan dessa fastslås på spelordningsmötet tisdag 16/1....

Joshua Chatee ansluter från Bodens BK

Centrala mittfältaren Joshua Chatee blir nästa nyförvärv och ansluter från Bodens BK där han spelade ifjol. Totalt har det blivit 45 matcher och sex mål i Ettan under hans tid här. - Josh är en spelare vi följt sedan han först kom till Sverige och vi är väldigt glada...

Marcus Fahlgren Hällström återvänder 

Marcus Fahlgren Hällström återvänder till PIF efter en säsong i IF Fram/Larvik och den norska tredjeligan. I den norska klubben blev det 23 matcher och tio mål. Marcus har tränat med laget under januari och har skrivit på ett tvåårskontrakt. - Otroligt roligt att...

Michael Kargbo värvas in från Dalkurd

Yttern Michael Kargbo ansluter från Dalkurd och har skrivit på ett tvåårsavtal med PIF. - Det känns såklart väldigt kul att Michael valt att komma till Piteå. Det är en spelare som i sina bästa stunder håller absolut högsta klass i serien. Han är en kreativ och...

Hussein Mohammed ansluter från AFC Eskilstuna

Den nyss fyllda 22-åringen Hussein Mohammed med BK Häcken som moderklubb, ansluter från AFC Eskilstuna för att stärka upp det centrala mittfältet. Kontraktet är skrivet över två år. - Det känns otroligt roligt att Hussein valt att komma till oss. Det är en...

Vi är Sveriges ledande leverantör av nytänkande profilering

Vi är profilleverantören för aktörer som vill utvecklas i samtiden, hitta nya lösningar och uppnå resultat.

På Profile Nordic skapar vi unika lösningar och upplevelser med världsledande produkter, grafiska lösningar och service. Vi är Sveriges ledande leverantör av nytänkande profilering. Oavsett om du är en offentlig eller privat aktör, redan etablerad eller har målet att skapa din egen plats på arenan.

Tjänster

Vad vi erbjuder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Ambition

Välkommen till Profile Nordic och Sveriges absolut bästa och mest intressanta profilprodukter. För att täcka alla era behov så erbjuder vi allt från egenproducerade produkter till storsäljare från några av de mest kända och attraktiva varumärkena.

Som en del i vår ambition att gynna svensk industri, svenska löntagare och att minimera vår miljöpåverkan så ser vi en ständig utökning av samarbetet med svenska producenter – stora som små.

Att handla profilprodukter har aldrig varit så här enkelt! I stället för att söka er fram via de klassiska vägarna och spendera timmar på att söka i en djungel av kataloger och webbsidor för att endast fastna i en loop så boka ett möte med en av våra Creative Sales Advisors.

PRINT

Vi kan erbjuda det mesta inom tryck. Allt ifrån bildekor, frosta fönster, affischer, klistermärken, banderoller och rollups m.m. Även småformat så som foldrar, broschyrer, flyers och mycket annat.

Vi löser det mesta, så våga fråga så hjälper vi dig vidare!

Personliga mötet

Ett personligt möte med oss kan på mindre än 45 minuter inte bara resultera i att ni köper den perfekta produkten utan också att ni får serverat både NÄR och HUR den ska användas för maximal effekt. Att köpa profilprodukter ska vara roligt – inte krångligt eller tidsödande!

Vår mångåriga erfarenhet, vårt breda kontaktnät och vårt eget tryckeri borgar för högsta kvalitet, bästa pris och snabbast leverans.

När det kommer till produkter med tryck är vi ledande i branschen!

Vet ni inte vad som passar just er? Perfekt, det är då vi verkligen kan skina!

Testa oss redan idag helt förutsättningslöst och kostnadsfritt.

Om oss

Vår historia

Ta alla de tankar som du tidigare tänkt gällande profilföretag – också tänker du om!

På Profile Nordic skapar vi unika lösningar och upplevelser med världsledande produkter, grafiska lösningar och service.

Vår långa erfarenhet i branschen har gett oss kunskapen som krävs för att hjälpa dig oavsett om du letar efter en present att ge bort eller om målet är att marknadsföra hela ditt koncept på en mässa.

Projekt

Ett axplock av vad vi gjort

Års samlad erfarenhet

Lyckliga medarbetare

Fantastiskt glada kunder

Teamet

Lär känna vårt fantastiska gäng

Att jobba på Profile Nordic är en otroligt rolig möjlighet att få styra sina affärer från första samtal till lång kundrelation. Förutom härliga kollegor så får man också jobba i en familjär miljö där alla får höras och vara del i beslut för företagets framtid.

TRÄFFA RESTEN AV VÅRT TEAM

Daniel Thorsén

VD

Tomas Josbrant

VD

Christoffer Nilsson

Försäljningschef

Profile Nordic

Divi Block is a new & quick way to design your Divi sites.