Hem     Tjänster    Projekt     Om oss     Kontakt

REFERENSER

SENASTE PROJEKT

Här nedan ser du några smakprov på vårt förskönande hantverk.

Luleå Energi Arena

Luleås hetaste arena för alla åldrar. Här spelar Northland och LF Basket sina hemmamatcher. Men här kamperar också innebandy, bordtennis och fotbollslag. Det konfereras och det lunchas. Luleå Energi Arena bubblar av liv och vi bubblar av stolthet över det färdiga resultatet. Den tuffa tidplanen krävde mycket planering för våra målare, men såna uppdrag är vi vana vid. Och visst blev det bra!

Raketskolan Kiruna

Med en innovativ design, inspirerad av rymden och gruvan och färgsatt för framtiden av målare på Sanfridssons Måleri, tar Raketskolan i Kiruna plats bland Sveriges modernaste skolor. Och kanske som en av de vackraste. För oss ett oerhört spännande och stort arbete i en mycket extrem miljö. Och vi tycker själva att resultatet ger ett stort A.

Clarion Hotel Sense

Mitt i Luleå centrum ligger kvarteret hunden. Här samsas bostäder, kontor och butiker. Och här finns Clarion Hotel Sense, lugn och sansad på ytan men sprakande varm och färgglad på insidan. Våra målare har tagit hand om hela kvarteret och vårt hantverk har inte bara förskönat, det har verkligen satt färg på vardagslivet, arbetslivet och nöjeslivet i Luleå.

SKICKA MEDDELANDE

    Telefon

    0911-151 00

    Adress

    Källbogatan 6
    941 63 Piteå