Hem     Tjänster    Projekt     Om oss     Kontakt

VÅRA TJÄNSTER

Vi är ett modernt måleri och våra målare har lång erfarenhet. Våra uppdrag täcker allt från stora ytor inom bygg- och industrimålning till detaljerade dekorationsmålningar. Men vår främsta styrka visar sig vid omfattande och resurskrävande uppdrag. Ju större och tuffare jobb, desto bättre trivs vi.

Till vår hjälp använder vi modern utrustning och de senaste metoderna. Men det allra viktigaste är våra målares yrkesskicklighet. Det är deras hantverk som förskönar.

Byggnadsmålning

Sanfridssons måleri erbjuder enastående byggnadsmålning för både inomhus- och utomhusprojekt. Vi tar hand om allt från bostäder till kommersiella fastigheter, och vårt mål är att skapa en varaktig och visuellt tilltalande intryck. Våra erfarna målare arbetar noggrant och effektivt för att ge ditt hem eller företag en fräsch och inbjudande atmosfär som du kan vara stolt över.

Industrimålning

När det gäller industrimålning, är Sanfridssons måleri experter på att hantera krävande projekt med höga kvalitetskrav. Vi förstår vikten av att skydda och underhålla dina industriella anläggningar och erbjuder skräddarsydda lösningar för att säkerställa att din arbetsmiljö är både säker och funktionell. Vi arbetar med en rad material och tekniker för att uppfylla specifika behov och följa gällande lagar och regler inom industrin.

Specialarbeten

Sanfridssons måleri går ett steg längre och erbjuder specialarbeten för unika och komplexa projekt, inklusive totalentreprenad vid renovering av K-märkta fastigheter. Vi tar hänsyn till byggnadens historia, arkitektur och kulturella värde, samtidigt som vi säkerställer att den uppfyller moderna krav på komfort och säkerhet. Vårt team av skickliga hantverkare arbetar tätt med arkitekter och konservatorer för att bevara och förbättra dessa kulturskatter för kommande generationer.

SKICKA MEDDELANDE

    Telefon

    0911-151 00

    Adress

    Källbogatan 6
    941 63 Piteå