Hem     Tjänster    Projekt     Om oss     Kontakt

Vi ger liv åt tråkiga ytor i Luleå, Piteå, Norrbotten och Västerbotten.

VÅRA TJÄNSTER

Vi är ett modernt måleri och våra målare har lång erfarenhet. Våra uppdrag täcker allt från stora ytor inom bygg- och industrimålning till detaljerade dekorationsmålningar. Men vår främsta styrka visar sig vid omfattande och resurskrävande uppdrag. Ju större och tuffare jobb, desto bättre trivs vi.

Till vår hjälp använder vi modern utrustning och de senaste metoderna. Men det allra viktigaste är våra målares yrkesskicklighet. Det är deras hantverk som förskönar.

Byggnadsmålning

Vi ger liv åt byggnader och målar upp en unik lösning för varje projekt. Vi är en trygg partner med vårt genuina hantverk som en stabil grund i allt vi gör. För oss är varje uppdrag mer än bara lite färg på en vägg.

INDUSTRIMÅLNING

Industrimålning kräver både erfarenhet och kunskap och när uppdragen kräver det där lilla extra har vi specialutbildade målare mot industriverksamhet och alla produkter som krävs i sådan miljö. Vi vet också att stopp innebär kostnader.

SPECIALARBETEN

Vi är ofta totalentreprenörer vid renoveringar av bland annat K-märkta fastigheter. Förutom att vi utför själva måleriet samordnar vi även hela processen med snickare, glasmästare, golvläggare osv. 

OM OSS

Sanfridssons Måleri är ett anrikt företag, väl etablerat i Norrbotten och Västerbotten. Vi finns i Luleå med huvudkontor i Piteå. Företaget grundades 1986 och vi är idag ett av de större målerierna i norra Sverige.

Våra målare är självklart vår största resurs och vårt ansikte utåt. Vår filosofi är att våra kunder ska känna sig trygga under hela processen och nöjda kunder kommer alltid tillbaka.

MILJÖ OCH KVALITET

För att kunna leverera ett bra resultat krävs erfarenhet. Men också löpande utbildningar och ständig utveckling. Därför satsar vi hårt på miljö- och kvalitetscertifieringar. En trygghet för dig som kund men också för oss som leverantör då vi vet att det leder till bra resultat. Våra samarbetspartners väljer vi med omsorg och likaså när vi väljer material och arbetsmetoder. Vårt arbete ska påverka naturen och människan så lite som möjligt.

Förvandla ditt hem med färg –
prata med våra experter idag!

REFERENSER

SENASTE PROJEKT

Här nedan ser du några smakprov på vårt förskönande hantverk.

Luleå Energi Arena

Luleås hetaste arena för alla åldrar. Här spelar Northland och LF Basket sina hemmamatcher. Men här kamperar också innebandy, bordtennis och fotbollslag. Det konfereras och det lunchas. Luleå Energi Arena bubblar av liv och vi bubblar av stolthet över det färdiga resultatet. Den tuffa tidplanen krävde mycket planering för våra målare, men såna uppdrag är vi vana vid. Och visst blev det bra!

Raketskolan Kiruna

Med en innovativ design, inspirerad av rymden och gruvan och färgsatt för framtiden av målare på Sanfridssons Måleri, tar Raketskolan i Kiruna plats bland Sveriges modernaste skolor. Och kanske som en av de vackraste. För oss ett oerhört spännande och stort arbete i en mycket extrem miljö. Och vi tycker själva att resultatet ger ett stort A.

Clarion Hotel Sense

Mitt i Luleå centrum ligger kvarteret hunden. Här samsas bostäder, kontor och butiker. Och här finns Clarion Hotel Sense, lugn och sansad på ytan men sprakande varm och färgglad på insidan. Våra målare har tagit hand om hela kvarteret och vårt hantverk har inte bara förskönat, det har verkligen satt färg på vardagslivet, arbetslivet och nöjeslivet i Luleå.

JOBBA HOS OSS

Är du redo att kickstarta din karriär inom måleribranschen? Sanfridssons Måleri är ständigt på jakt efter talangfulla och engagerade individer som vill vara en del av vårt framgångsrika team. Även om vi inte har en öppen tjänst just nu, välkomnar vi alltid spontanansökningar från personer som brinner för att skapa färgrika och imponerande miljöer för våra kunder.

När du blir en del av Sanfridssons Måleri får du:

Personlig utveckling och tillväxt. Vi tror på att ständigt lära oss och växa som individer. Vi erbjuder interna utbildningar och kurser för att hålla oss uppdaterade om de senaste teknikerna och trenderna inom måleribranschen. Vi värdesätter personlig utveckling och ger dig möjligheter att förbättra dina färdigheter och avancera i din karriär.

En inkluderande och positiv arbetsmiljö. Vi är stolta över att ha en arbetsplats som präglas av respekt, samarbete och uppmuntran. Vi värdesätter varje medarbetares bidrag och ser till att alla får möjlighet att göra sin röst hörd. Vi tror att en inkluderande och positiv arbetsmiljö leder till nöjda medarbetare och högre kvalitet i vårt arbete.

Spännande och varierande projekt. Som en del av Sanfridssons Måleri kommer du att arbeta med en mängd olika projekt, från små bostadsrenoveringar till större kommersiella uppdrag. Vi ser till att du får chansen att utmana dig själv och utveckla dina färdigheter inom olika områden av måleribranschen.

Om du tror att du har vad som krävs för att bli en del av vårt team, tveka inte att skicka in din spontanansökan idag. Vi ser fram emot att höra från dig och utforska de möjligheter som kan finnas hos Sanfridssons Måleri. Tillsammans skapar vi färgglada och inspirerande miljöer som våra kunder kommer att älska.

SKICKA MEDDELANDE

    Telefon

    0911-151 00

    Adress

    Källbogatan 6
    941 63 Piteå