DEMO SKAPAD AV

Spel

Har du funderat någon gång om du spelar för mycket? Eller vet du redan om att spelandet har blivit ett problem för dig?

Spel

Spelande börjar oftast som något roligt och avkopplande, och kan upplevas som en spänningshöjare i vardagen. Vi på NySikt vet att spelet är lika lurigt som alkohol och droger är och kan utvecklas relativt snabbt till ett stort bekymmer i en persons liv.

Spelbolagen tillåts vara hårdföra med sin spelreklam och den finns för att fresta oss på de flesta arenor i våra liv. Spelreklamen finns i mobilen, på nätet och på de flesta Tv-kanalers reklaminslag. Sätter vi oss i bilen och slår på radion får vi höra om det nya nätcasinot eller vad det nu kan vara. Vi matas dagligen med spelreklam för att locka oss och som gör det svårt för personer som fastnat att värja sig. Det är stor skillnad mot för 20-år sedan när inte den här reklamen fanns och när inte spelandet var så lätt tillgängligt som det är för oss i vår nutid, det ärbetydligt lättare att få spelbekymmer nu än det var tidigare.

Vi på NySikt riktar oss mot er som vet om att spelandet har kommit att bli ett bekymmer och som påverkar dig, dina relationer och ditt mående. Och till er som har börjat fundera om spelandet håller på att bli ett bekymmer i ditt liv.

Vi finns här med lång erfarenhet av att arbetat med människor som har varierande grad av spelbekymmer. Vi erbjuder dig lösningsinriktade samtal med Beteendevetare. Att samtala om spelandet är ett viktigt första steg för att inte låta spelandet ta över och för att du ska få ditt liv som du vill ha det, vi vet att förändring är möjlig.

Vi på NySikt erbjuder samtal i någon av våra lokaler i Umeå, Skellefteå, Piteå och i Luleå. Vi vet att ha bekymmer med spel ofta är förknippat med skam och vi vet att livspusslet inte alltid är så enkelt att lägga därför vill vi underlätta för dig och även erbjuda samtal på nätet. Vi har självklart sekretess.

adress

Snipgränd 92
906 24 Umeå

Maila oss