Vi drivs av kvalité och är dedikerade till lösningar

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Maila oss

info@picknickmedia.se

Ring oss

070 – 780 30 25

Besök oss

Storgatan 80

SE VÅRA CASE

SENASTE PROJEKT

FÖRETAGSFILM

KUST HOTELL & SPA

GRAFISK DESIGN

KANKBERGS

DIGITALT INNEHÅLL

PITEÅ IF

LIVE STUDIO

SAMETINGET

HEMSIDA

AROS IP

BRANDING

REPTIDE

SE FLER →

VÅRA TJÄNSTER

VARFÖR VÄLJA OSS?

FÖR ATT VI ÄR…

001

Pålitliga

Vi förstår hur viktigt ditt företag är för dig och dina anställda. Tid är pengar – så det är viktigt att få din nya marknadsföringsstrategi implementerad så snabbt som möjligt. Vi arbetar hårt för att alla deadlines ska hållas.

002

Tillgängliga

Vi är dedikerade till att bilda långsiktiga partnerskap med våra kunder. Vi förstår att du kan ha brådskande frågor i varje skede av processen. Vi finns därför alltid till hands för att diskutera dina frågor och funderingar.

003

Kreativa

Din webbplats är ditt ansikte utåt på nätet. Det är därför vi anställer bästa webbdesigners för att utveckla snygga, estetiska webbplatser som hjälper till att förbättra bilden av ditt företag online. 

004

Enkla

Vi är lätta att arbeta med. Vi tar arbetet på allvar, men inte oss själva.

Vi tror på att göra affärer med transparens, integritet och uppriktighet för alla. Vi kommer inte att sälja på dig något du inte behöver.

005

Experter

Sökmotoroptimering (SEO) är processen att optimera din webbplats så att den visas bland de bästa sökresultaten hos stora sökmotorer – som Google. Vi kan optimera din webbplats och dess innehåll för att vara den bästa webbplatsen i din nisch.

006

Flexibla

Vi förstår kampen och utmaningarna för ett nytt företag kontra ett etablerat och stabilt företag. Vi erbjuder flexibla och prisvärda paket med tanke på din verksamhets struktur och storlek. Vi skräddarsyr lösningarna efter ert behov. 

TEAM

VI ÄR PICKNICK

John Wikstén

DIGITAL MARKNADSFÖRARE

070-935 50 59
john@picknickmedia.se

Daniel Melhag

Marita Rönnlund

Behöver du ett framgångsrikt projekt?
Hör av dig och låt oss arbeta ihop

Picknick Media