MENY     OM OSS     RESTAURANGEN

VÄLKOMMEN TILL
SUNES GATUKÖK

Kom förbi och ät i vår
restaurang eller ring
och beställ!

Onlinebeställning:
Mån – Fre: 10:00-21:00
Lör – Sön 10:30-21:00

NÅGRA ORD OM OSS

Sunes Gatukök har under årens lopp kommit att bli lite av en institution i Piteå. Det är många långväga besökare som kommer för att prova på vår meny efter inrådan från vänner och bekanta som är lyriska över maten man får på ”korvkiosken vid busstationen”.

I dag ägs och drivs Sunes Gatukök av Tommy som har ambitionen att fortsätta utveckla det framgångsrika företag som det genom åren har kommit att bli.

Sunnes startar upp

Dubbelosten föds

Första lyxmålet

Stora renoveringen

Dagens lunch

Måndag
Skrovmål
Tisdag
Litet Lyx
Onsdag
Grand De Lyx
Torsdag
Grillbiff
Fredag
Litet Skryx

Skrovmål

2x45g, ost, skrovdressing, sallad inkl. strips och dryck

Lyxmål

2x45g, dubbelost, pikantsallad, sallad  inkl. strips och dryck

Skryxmål

2x45g, dubbelost, smältost, skrovmålsdressing, pikantsallad inkl. strips och dryck

Tryffelmål

2x45g, Tryffelmayo, sallad, rödlök, gurka, strips och läsk

Kycklingsallad

inkl. dryck

Handgjorda shakes

Välj mellan Oreo, jordgubb, kaffe eller passionsfrukt

VAD SÄGER FOLK OM OSS?

”Skrovmålet var fylld med smak tack vare det knapriga baconet och den smälta osten. Köttet var lagom tillagad och hade en fin yta. Det var lite rörigt att äta, men definitivt värt det.”

”Som vegetarian uppskattar jag alltid ett bra alternativ för vegoburgare. Den här hade en fin konsistens och smak. Påläggen var fräscha och goda, och bullen höll ihop allt fint”

”Dubbelosten var enkel men ändå utsökt. Köttet var saftig och tillagad perfekt, osten smälte till perfektion och bullen var mjuk och fräsch. Det är en klassisk hamburgare som aldrig gör dig besviken.”

”Kombinationen av skrovmålsdressing och pikantsallad på denna hamburgare var himmelsk. Köttet var saftig och hade bra smak. Brödet var rostat och höll ihop skapelsen. Det var en utsökt och tillfredsställande Skryxmål.”

ALLTID STEGET FÖRE

01. Äkta smaker

Varje hamburgare från Sunes Gatukök är tillagad med kärlek och våra hemliga ingredienser, vilket ger en unik och oförglömlig smakupplevelse.

02. Högkvalitativa Råvaror

Vi använder endast de bästa lokala råvarorna. Ingen GMO, inga tillsatser, bara äkta, naturlig mat.

03. Miljövänligt

Vi bryr oss om vår planet. Förpackningarna vi använder är återvinningsbara och vi arbetar ständigt för att minska vårt koldioxidavtryck.

04. Hemtrevlig känsla

När du kliver in hos Sunes Gatukök känner du dig som hemma. Med vår vänliga personal och mysiga atmosfär är varje besök en trivsam upplevelse.

05. Brett utbud

Förutom våra läckra hamburgare erbjuder vi ett stort utbud av snabbmat. Oavsett om du är sugen på kycklingvingar, vegetariska alternativ eller en klassisk milkshake, har vi något för alla smaker.

06. Snabb service

Vi vet att din tid är värdefull. Hos Sunes Gatukök garanterar vi snabb service utan att kompromissa med kvaliteten på maten.

MENY     OM OSS     RESTAURANGEN