DEMO SKAPAD AV

Är du redo för den digitala framtiden?

IoT Connectivity

IT

Fleet Managment

Molnväxlar

Tjänster

Att få konferensen, telefonmötet, delningen eller presentationen att fungera utan teknikstrul är lättare sagt än gjort. Därför finns vi – för att hjälpa dig navigera i IT-landskapet och hitta lösningar som passar dig och din verksamhet.

Tell hjälper dig att välja rätt IT och kommunikationslösning och ger dig snabb hjälp när något inte går som det ska. Vi gör det enkelt för er att ringa, chatta, dela och träffas.

Mobiltelefoner & tillbehör

Komradio

Peltor hörselskydd

Mobilförstärkning

uLocate Trackers

Produkter

Mobiltelefon & tillbehör

Hos oss på Tell hittar du det senaste ifrån iPhone och Samsung eller kanske har du något specifikt önskemål så löser vi det. Vi har mobiler för olika behov. Vi hjälper dig att jämföra specifikationer, pris och utseende på olika modeller så du hittar den bästa mobilen för dig.

Vi kan också erbjuda dig överföring av ditt innehåll till din nya enhet samt montering av skärmskydd. Vi bjuder på kaffe medan du väntar.

Ring eller kom in till oss, så hjälper vi dig!

Komradio

På bygget, i bilen eller ute i skog och mark. En komradio fyller många funktioner när du vill kommunicera snabbt och enkelt med dina kollegor utan att behöva ringa.

De anställda får en lugnare och trevligare arbetsmiljö men framför allt sparar du som arbetsgivare pengar i form av minskade sjukskrivningskostnader och minskad produktivitet.

Peltor hörselskydd

Hörselskydd med inbyggd komradio och bluetooth underlättar din vardag – särskilt när du jobbar i bullriga miljöer. Våra mest populära hörselskydd är Peltor Alert XPI App och Peltor WS LiteCom. Båda går att koppla till din mobiltelefon.

Mobilförstärkning

Sweboost 3G Repeater är en mobilsignalförstärkare för samtal och mobilsurf för operatörerna Telia, Tele2 och Telenor som ger dig bra mobilsignal och snabbare mobildata inomhus.

uLocate Trackers

Med uLocate trackers kan du enkelt försäkra dig om att dina ägodelar inte kommer på villovägar. Sändarna finns med batteridrift och magnetfäste (90 och 240 dagar) och för fast montering i befintligt elsystem, till exempel i lastbilar och större maskiner. De sänder informationen via GSM/GPRS-nätet och du följer dina enheter via en app i din smartphone, surfplatta eller dator.

Karriär

Det här är Tell

På Tell erbjuder vi it och-kommunikationslösningar som gör det möjligt för våra kunder att nå sin fulla potential. Men när allt kommer omkring är det faktiskt inte våra produkter som är grejen – det är alla personer som jobbar på Tell. För tillsammans är vi 34 medarbetare som varje dag överträffar förväntningar, tänker nytt och ligger i framkant. Vi är mänskliga, personliga och närvarande – både emotionellt och geografiskt. Det betyder att vi inte konkurrerar med lågt pris eller att kränga tjänster, utan med expertkunskap och nöjda kunder.

Sveriges mest framtida arbetsplats

Vår vision är att vara Sveriges mest framtida arbetsplats. För oss innebär det en arbetsplats att vara stolt över. Där ideér tas tillvara på, där du får utvecklas, utmanas och har schyssta villkor. Och självklart där du har möjlighet att jobba från var du vill – kanske från något av våra kontor utomlands?

Vill du bli en del av Tell? Här kan du se våra lediga jobb eller skicka in en intresseanmälan genom att connecta med oss. Vi längtar efter att få lära känna dig.

Vår vision är att bli Sveriges mest framtida arbetsplats.

Vad erbjuder vi?

Vi är ett företag som har en högt ställd ambition! Vårt mål är att bli Sveriges mest framtida arbetsplats. Vad betyder det egentligen? Jo, vi försöker att hela tiden se till att utvecklas och skapa den arbetsplats som vi själva vill jobba på. För oss är det självklart att vi har högt i tak och kan tala om allt med varandra. Feedback, energi, skratt och allvar blandas och är drivkraft för oss framåt. Vår grundinställning är att vi både ska jobba hårt och ha kul samtidigt. Jobbet är ett ställe som vi ska längta till när det är söndag kväll, det är ett bra mått tycker vi!

För att göra det så försöker vi skapa en arbetsplats där vi umgås inte bara på jobbet, utan gärna även efter jobbet när vi har möjlighet. Sammanhållning är viktigt för att uppnå det.

För att verkligen visa våra anställda uppskattning så försöker vi utveckla våra förmåner och vara unik som arbetsgivare, nedan är en del av vad som finns som förmåner hos oss som anställd.

Bli en av oss på tell

Blogg

Tell us what
you need

Vad behöver du för att kunna kommunicera i din jobbvardag? Slå oss en signal, maila eller kliv in i några av våra butiker på en kopp kaffe så pratar vi mer.

Copyright © 2023 Picknick