LÅT ÄVENTYRET BÖRJA

Donec id elit non mi porta gravida at egeum sociis natoque penatibus et magnis dis

STABIL

BEKVÄM

STARK

SMIDIG

VARFÖR REPTIDE

Varför så många människor väljer polycraft

Fördelarna med polyeten som båtbyggnadsmaterial är väl beprövade och dokumenterade, med Polycraft-båtar som tillverkades för över 20 år sedan och fortfarande är i bruk runt om i Australien. Detta visar polycraft-båtarnas livslängd och låga underhållsegenskaper i olika applikationer av rekreations- och kommersiella användare.

Fråga alla som äger en Polycraft-båt om deras erfarenhet och de kommer att betona båtens mjuka åkning, problemfri båtliv och hållbarhetsegenskaper.

FAKTA & INFO

P

Tow eye

P

Anchor well

P

Front seat

P

Non-slip floor

P

Rear seats

P

Hand rail

P

Rod holder

P

Rear step

P

Transom plate

Längd – 3,05m
Vikt – 108kg
Kapacitet – 217kg

Alla invändiga ytor och räcksytor är halkfria och räckena är mer användbara än sin föregångare. Andra funktioner inkluderar genomgående skrovdränering i ankarbrunn, enkel ombordstigning via de större bakre stegen, dräneringskanal på golvet, avdelarmöjlighet för främre förvaringsfack, breda reverser och en försänkt bogserögla

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum

STABIL

Den unika skrovdesignen har uttalade omvända linjer som bidrar till oöverträffad stabilitet i vila. De omvända vingarna främjar också lyft när du accelererar upp på planet och möjliggör snävare kurvtagning i hög hastighet.

Polyeten är mycket lätt att underhålla, rengöra och reparera. Dessutom är det mindre mottagligt för marin tillväxt än många andra material.

BEKVÄM

Polycraft-båtar har en unik, mjuk åktur. Polycraft-båtar böjer sig för att absorbera påverkan från havet, precis som stötdämparna på din bil absorberar och avleder skav från gropar i vägen.

Polycrafts dubbelväggiga skrov absorberar både motorljud och havets brus. Detta resulterar i en lugnare åktur och en roligare dag på vattnet.

Om fiske är din passion kan du dra nytta av att lugnt närma dig din favoritfiskeplats

STARK

Polyeten har i oberoende tester visat sig ha fem gånger slagtålighet än glasfiber. Detta gör Polycraft till en av de starkaste båtarna på marknaden som ger problemfri båtliv i många år.

Polyeten är ett inert material som inte påverkas av elektrolys som kan finnas i aluminiumbåtar eller osmos som kan påverka glasfiberbåtar. I den hårda marina miljön kommer en Polycraft att se bra ut längre.

SMIDIG

Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus.

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus.

FAQ

HUR STARKT ÄR POLYETYLEN?

Polyeten har en slagtålighet runt 5 gånger bättre än glasfiber. Det är ganska svårt att allvarligt skada en båt gjord av polyeten eftersom materialets inneboende natur är att böjas vid stötar.

VAD ÄR SKROOVETS TJOCKLEK?

Skrovet är en sömlös design med dubbla skinn med en genomsnittlig skrovtjocklek på upp till 10 mm för varje hud, dvs varje båt har en genomsnittlig skrovtjocklek på minst upp till 20 mm. Denna skrovtjocklek kan jämföras med många av våra konkurrenters skrov.

KOMMER DIREKT SOLJUS PÅVERKAR EN POLYCRAFT?

Plastblandningen som används av Polycraft är en lågdensitetspolyeten tillverkad speciellt för konstruktion av våra båtar. Materialet är UV-stabilt och har en UV-klassning på 11 vilket är mycket högre än de flesta plaster (till exempel har en hjulsoptunna som tillbringar all sin tid i solen och utomhus endast en UV-klassning på 2).

VILKEN TRAILER SKA JAG ANVÄNDA?

Alla Polycraft-båtar måste släpas och förvaras på en Polycraft-godkänd trailer. För närvarande finns det endast en släpvagnstillverkare som tillverkar Polycraft-godkända släpvagnar – Vi.

Full längd på dessa specialbyggda släpvagnar hjälper till att stödja och vagga skrovet. Släpvagn och förvaring av en Polycraft-båt på en vanlig ”rullad” trailer kommer att se skrovet deformeras och spännas på grund av skrovviktens påverkan på rullhögarna.

HUR RENGÖR JAG MIN POLYCRAFT?

Normal vardagstvätt kräver bara färskvatten och du kanske vill använda en form av marintvätt. Om din Polycraft är riktigt smutsig kan du använda motoravfettningsmedel, lastbilstvätt eller CT18 som finns i de flesta Supercheap Auto-butiker och tvätta ner med en högtrycksslang.

OBS: Försök inte polera din båt med bilpolish eller någon typ av polermedel, detta kommer att få omvänd effekt. När båten har tvättats noggrant kan du polera båten med en lammullsputsplatta (inga vätskor).

KAN JAG REPARERA EN POLYCRAFT SJÄLV OM DEN ÄR SKADAD?

Det enkla svaret är ja du kan. En värmepistol och lite polysvetsstång är allt som krävs. Om du inte riktigt är hemmahantverkaren rekommenderar vi tjänsterna av en professionell plastreparatör, såsom en bilreparatör som är specialiserad på att reparera stötfångarstänger av plast mm.

KONTAKTA OSS

[contact-form-7 id="741"]